Amerium iT Solutions Logo
Amerium iT Solutions Mission

PRIVATA POLICY

Amerium iT Solutions About Information

Amerium iT Solutions Privata Policy

Amerium iT Solutions policy är att respektera och skydda våra användares privatliv. Vår policy informerar er om hur vi kommer att hantera informationen som vi får om er när ni besöker vår webbsida.

Fastän ni kan få tillgång till de flesta områdena på vår webbsida utan att behöva lämna personlig information, så finns det vissa områden på vår sida som kräver information från er. Det är vår policy att endast använda denna information internt och den kommer inte att spridas till tredje part för kommersiella ändamål.

När ni besöker vår webbsida så kommer vår webbserver automatiskt att söka efter domänen ni använde för att få tillgång till vår sida och även vilka sidor ni besökte. Vi använder och analyserar endast den här informationen för att samla trender och statistik för att bättre hjälpa oss att förstå hur vår sida används och hur vi kan göra den mer effektiv.

AiT webbsidan kan tillhandahålla länkar till tredje parts sidor. Vi granskar eller kontrollerar inte dessa sidor och därför föreslår vi att ni går igenom dessa webbsidors privata policys.

Om AiT planerar att uppdatera vår policy så kommer vi att informera er om ändringarna, genom att uppdatera vår sida eller genom att placera en framträdande notis på vår sida.