Amerium iT Solutions Logo
Amerium iT Solutions Mission

Personvern/Sikkerhet

Amerium iT Solutions (AiT) About Information

Amerium iT Solutions Privacy Policy

Amerium iT Løsninger policy er å respektere og beskytte personvernet til brukerne våre. Denne policy statement informerer deg om hvordan vi vil håndtere informasjonen vi lære om deg fra ditt besøk på vår hjemmeside.

Mens du kan få tilgang til de fleste områder av nettstedet vårt uten å sende inn personlige data, er det noen områder av vårt nettsted som kan be om informasjon fra deg. Det er vår policy å bruke denne informasjonen for kun interne formål, og det vil ikke bli delt med tredjeparter for kommersielle formål.

Når du besøker nettstedet vårt, sporer vår webserver automatisk domenet som du fikk tilgang til nettstedet vårt og hvilke sider du tilgang til. Vi bare bruke og analysere disse dataene for samlede trender og statistikker for å hjelpe oss å forstå hvordan vår side blir brukt, og for å gjøre det mer effektivt for våre brukere.

Den AiT nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. Vi vil ikke vurdere eller kontrollere disse områdene, og derfor foreslå at du går gjennom personvernreglene til slike nettsteder.

Hvis AiT planlegger å oppdatere denne politikken i fremtiden, vil vi varsle deg om endringer ved å oppdatere denne siden, eller ved å plassere ut et varsel på vår side.