Amerium iT Solutions Logo
Amerium iT Solutions Mission
Amerium iT Solutions About Information

Global leverantör inom IT- och Affärslösningar

Amerium iT Solutions (AiT) grundades år 2006 i Göteborg och är en ledande leverantör av skräddarsydda IT-lösningar och andra konsulttjänster inom affärssystem.

Vi är specialiserade på att skapa anpassade lösningar som ger våra kunder påtagliga och mätbara resultat för att utöka deras verksamhet och stärka deras varumärke.

Många av våra kunder är marknadsledande i sina verksamhetsområden och valde Amerium iT Solutions (AiT) som sin partner framför allt för vår unika expertis, flexibilitet och nyskapande tillvägagångssätt som har hjälpt dem att nå en konkurrenskraftig fördel genom effektivt utnyttjande av teknologin.

Sedan 2006 har Amerium iT Solutions (AiT) samarbetat framgångsrikt med företag inom den finansiella sektorn, fastigheter, logistik, resebyråer, institut, detaljhandel och tillverkningsindustrin.

Vi fokuserar först och främst på er affärsverksamhet. Därefter designar och bygger vi nyskapande lösningar som uppfyller era verksamhetskrav i enlighet med era behov, genom att använda teknologin på det mest effektiva sättet. Vår design är unik och kreativ, samtidigt som den är funktionell. Vi bygger webbsidor som ser bra ut och är användbara för en kunds behov.

Denna filosofi möjliggör för Amerium iT Solutions (AiT) att ständigt bygga upp ett långsiktigt och ömsesidigt samarbete med våra kunder.