Amerium iT Solutions Logo
Amerium iT Solutions Mission

Tjänster

Vi erbjuder följande tjänster till våra kunder.
 • Webbdesign och webbutveckling
 • AiT Logo
  Vill du ha en webbplats, vi gör det ganska enkelt

  Professionella hemsidor till låga priser

  Vi erbjuder attraktiva och skräddarsydda webblösningar till ett konkurrenskraftigt pris. Vårt mål är att skapa professionella och användarvänliga webbplatser som är sökmotorvänliga och lätta att navigera.

  E-butik / Webbshop

  Vi skapar e-butik lösningar med professionell design. Allt från ett e-handelstillägg integrerat till er befintliga hemsida, till en komplett e-handelslösning som passar era behov. Vi har specialistkunskaper i open source lösningar som Prestashop, Magento, Zen Cart, Joomla cart modul och OS Commerce.

  Kundanpassade webbapplikationer

  Vi bygger även skräddarsydda webbapplikationer t.ex. bokningssystem, ledningssystem, enkäter, multimedia presentationer, bokföringsapplikationer, forum etc. Våra webbapplikationer skapas med hjälp av modern teknik såsom PHP, ASPX, Flash, XHTML, CSS med databasen MySQL och SQL Server.

 • Produktutveckling
 • AiT Logo
  Vi utvecklar din idé till verklighet

  Vi älskar att lansera nya idéer, har du något i åtanke?

  Produktutveckling är en komplicerad process som kräver experter som är specialiserade på teknologi och flexibla processer. Amerium iT Solutions förstår utmaningarna och genom vår enorma erfarenhet har vi fastställt strategier som övervinner dessa.

  Vi har en helhetssyn på teknisk baserad produktutveckling. Vår metodik fokuseras på att förbättra dag för dag arbetet för produktutvecklarna, inte bara den tekniska installationen. Kunderna drar fördel av vår produktutvecklings rådgivning och specialistutbildning och inser det yttersta värdet i sin investering av AiT-teknologin.

  Amerium iT Solutions produktutveckling innefattar:

  - End-to-end produkthantering (initiering, förberedelse, genomförande och färdigställande)
  - Produktkvalitetssäkring redan från planeringsfasen
  - Bearbetning av produktförändringar anpassad till modern teknologi
  - Uppdatera och förbättra nuvarande lösningar
  - Fullständigt färdigställande av produkt och underhållssupport; dygnet runt, vid behov

  Om ni letar efter end-to-end produktutveckling, ytterligare moduler eller support för er webbapplikaton eller hemsida, tveka inte, låt oss presentera våra värdefulla förslag och se skillnaden.

 • Webbhotell tjänster
 • Amerium iT Solutions Web hosting Services
  Du behöver ett hem för din webbsida,
  få ett av de bästa

  Vi erbjuder högkvalitativa webbhotell tjänster till våra kunder.

  Amerium iT Solutions erbjuder ett brett utbud av webbhotell tjänster som passar er budget, trafik och krav. Vi erbjuder delade samt dedikerade webbhotell tjänster på några av världens bästa datacenters som erbjuder er den snabbaste webbhotell upplevelsen.

  På vårt webbhotell blir er webbsida väl omhändertagen. Våra servrar är snabba och effektiva, vilket gör att era besökare inte behöver vänta på era webbsidor. Dessutom kan ni känna er trygga när ni har er webbsida hos oss.

  För mer information om hur vi kan hjälpa er med ert projekt eller för att ta reda på mer om våra webbhotell tjänster kan ni kontakta oss.

 • Support och drift av era webblösningar
 • Amerium iT Solutions Suport and Management Service
  Vi lämnar er aldrig ensamma när det handlar om support

  Vi erbjuder snabb datorsupport åt både företag och privatpersoner! Vi har lång erfarenhet av att lösa både små och stora datorproblem för både företag och privatpersoner.

  Vi hjälper er med allt från datorreparation, virusrensning, sätta upp nätverk, återställa borttagna filer till inköp av ny hårdvara. Vi utför service på alla märkesdatorer, bärbart såsom stationärt

 • Multimedia presentationer
 • Amerium iT Solutions Multimedia Services
  Gör det stort och lysande

  Vi älskar bilder, sådana som rör sig.

  Multimedia presentationer är väsentliga när du planerar att göra något stort.

  Bra multimediepresentationer gör att företag kan leverera engagerande interaktiva upplevelser till målinriktade kunder.

  Amerium iT Solutions anser att om man effektivt ska nå sina kunder behöver man en lösning där man levererar ett gränssnitt som är strategiskt anpassat till användarens förväntningar. På så sätt erhåller man en större avkastning för sin affärsverksamhet.

 • Företagsidentitetspaket (visitkort, broschyrer, kuvert och logotyper)
 • Amerium iT Solutions Corporate Identity Packages Service
  Skapa en effektiv webb närvaro.

  Företagsidentitetspaket, är det perfekta sättet att skapa ert företags kompletta image på, vilket är oerhört viktigt för alla företag. Företagsidentitetspaketet innehåller alla nödvändiga färdigtryckta elektroniska filer: logotyp, standard brevpapper, kuvert och visitkort.

  Vi anser att en stark företagsidentitet stärker varumärket hos er målgrupp, det är anledningen till att Amerium iT Solutions inte bara skapar era identiteter, utan ger ert namn även en mening.

  Vi erbjuder bolagspaket inklusive logotyp, visitkort, kuvert och brevpapper, men vi kan även erbjuda andra tjänster som till exempel broschyrer, affischer, CD-etiketter, klistermärken osv. Vill ni veta mer om tjänsten Företagsidentitetspaket så kan ni kontakta oss.

 • Internet Marknadsföring (SEO)
 • Amerium iT Solutions Internet Marketing Service
  Tror du att du är med i listan?

  Internet växer för varje dag och vi håller dig ansluten

  Bland biljoner hemsidor, gör vi det möjligt för dig att tala högt. Vi förbättrar dina nuvarande lösningar i en sådan utsträckning att det blir enkelt för dig att ansluta till vilken sökmotor som helst, som i gengäld ger belöning genom att skicka fler användare till din webbplats.

  Vi gör din webbplats tillgänglig i sökresultat, vi optimerar din länkstrategi för att förbättra företagets sökmotorbetyg.

  Amerium iT Solutions kommer att förbättra din sökmotor ranking via sökords forskning, webbplats arkitektur optimeringar, länk popularitets rankningar och besökarrapporteringar.

  Pay Per Click Advertising Services (PPC)

  Pay Per Click betyder att "betala för varje klickning". Metoden bygger på att man köper sökord för sin webbplats hos något av de företag som har sökmotornätverk och publicerar annonser kopplade till sökord på olika webbplatser. Vi anser att det är viktigt att hitta en balans mellan SEO och PPC.

  Amerium iT Solutions kommer; konfigurera din PPC-kampanj, sökord och urval, bud och budgetförvaltning, PPC kampanj optimering, avkastning av investeringar och besökarstatistik, minska kostnad för 'per klick' och förbättra din SEO för att minska PPC kostnaderna.

  För mer information om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din sök rankning eller att ta reda på mer om Sökmotoroptimering och Pay Per Click (PPC) kan du kontakta oss.

 • Hårdvara infrastruktur
 • Amerium iT Solutions Hardware Infrastructure Services
  Inte redo för mjukvara

  Vi har kompetens inom hårdvara också!

  Maskin [Dator och tillbehör]
  På något sätt har du insett att du behöver en maskin eller kanske vill du bara uppgradera. Vi har erfarenhet av maskiner, låt oss hjälpa dig och du får bäst valuta för pengarna. Vi har i flera år hjälpt våra kunder att identifiera deras behov och rekommenderat lösningar.

  Nätverks Support
  Vi har kunskapen och kompetensen för att hantera allt från mindre kontorsnätverk till stora komplicerade industriella nätverk i tuffa miljöer.

  Kontor på olika orter?
  Idag finns tekniken för att säkert koppla samman fysiskt skilda nätverk, t.ex. kontor på olika orter eller kontor-bostad. Låt oss visa hur du kan öka effektiviteten i din verksamhet, genom smarta och genomtänkta nätverkslösningar.

  Trådlösa lösningar:
  Idag finns det ett stort utbud av trådlösa nätverk att tillgå för olika distanser och miljöer. Vi hjälper dig att välja en lösning som passar just era ditt behov, och givetvis ser vi till att säkerheten är på plats även i de trådlösa nätverken.